Vinkkejä sipulilampun polttimoiden vaihtamiseen

By | 25 toukokuun, 2023

Yleensä kun puhumme sipulivalaistuksesta, useimmat ihmiset ajattelevat sitä vanhana valaistuksena tai klassisena valaistuksena. Tämä ei kuitenkaan ole vain vanha valaistus. Viime aikoina sipulilampuista on tullut kauniimpia ja houkuttelevampia. Tämän tyyppistä valoa voidaan käyttää missä tahansa. Näitä valaisimia voidaan käyttää sisävalaistuksena kotona tai toimistossa tai voit käyttää niitä kodin tai toimiston ulkopuolella. Nämä valot ovat ulkonäöltään ainutlaatuisia ja niillä on oma kauneutensa. Näitä valoja kutsutaan sipulivaloksi, koska niissä on yleensä pyöreä lasinpala polttimon ympärillä.

Näiden sipulilamppujen sisällä voidaan käyttää erityyppisiä lamppuja. Mutta useimmiten sisällä käytetään pieniä loistelamppuja. Ulkokäyttöä varten lampun ympärillä olevaa lasia on hieman vahvistettu, jotta se on vähemmän herkkä säälle. Lasin ympärillä on myös häkki, joka pitää sen turvassa. Polttimo on siis suojassa ympäristöltä. Nykyaikana sipulilampuille annetaan erilaisia ​​muotoja, jotta ne saavat uuden ja houkuttelevan ilmeen. Sipulilamppuja voidaan käyttää missä tahansa.

Voit käyttää sitä puutarhassa, kävelytiellä tai jopa kotona. Aluksi sipulivalaistusta käytettiin pääasiassa Englannissa. Sitä käytettiin usein Isossa-Britanniassa ulkokäyttöön. Koska lampun ympärillä on lasia ja kehikko, saatat miettiä, kuinka tämän lampun sisällä oleva polttimo vaihdetaan. Lampun vaihtaminen on kuitenkin melko helppoa, joten tässä on vaiheittaiset ohjeet.

Ensinnäkin, jos lamppu palaa, sammuta se ja anna sen jäähtyä jonkin aikaa. Älä yritä poistaa kuumaa tai palavaa lamppua. Se voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Kun lamppu on jäähtynyt, sinun on poistettava häkki ja lasi lampun ympäriltä. Se on yleensä pultattu kiinni. Voit siis irrottaa pultit ja avata häkin ja lasisuojan. Kun olet poistanut häkin ja lasin, varmista, että lamppu ei ole kuuma. Tartu sitten polttimoon kädelläsi ja irrota polttimo kääntämällä sitä vastapäivään. Kun olet irrottanut polttimotulpan, käännä uusi polttimo myötäpäivään kiinnittääksesi sen pidikkeeseen. Kun olet korjannut, olet valmis.

Aseta sitten lasi ja kehikko lampun ympärille ja kiinnitä se. Kytke polttimo päälle ja katso toimiiko uusi lamppu kunnolla. Hävitä sitten lampusta poistettu vanha polttimo. Voit valita lampun tarpeidesi mukaan. Jos peittävä alue on suuri, kannattaa ostaa suuri lamppu, ja jos peitettävä alue on pieni, niin pieni lamppu. Jos aiot käyttää sipulilamppua ulkona, kannattaa ostaa suurempi lamppu. Progress Lights tarjoaa laajan valikoiman sipulilamppuja edulliseen hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *