Valkosipuli ja sipuli ovat myrkyllisiä aivoille

By | 30 toukokuun, 2023

Tämä artikkeli on täysin henkilökohtainen näkemys alliumien, kuten valkosipulin ja sipulin, vaikutuksista.

Olen itse kokeillut 13-vuotiaasta asti (nyt 44) ja minulla on ollut vahva ymmärrys ja kiinnostus kaikista terveys- ja kuntoilukäytännöistä koko elämäni ajan. Olen täällä tarjotakseni henkilökohtaista tietoani Alliumista sekä viittauksia henkisyyteen ja tieteellisiin viittauksiin.

Tutkimuksen ja havaintojen tekemisen jälkeen pääteltiin henkilökohtaisia ​​todisteita siitä, että kaikentyyppisten purjojen kulutuksen vaikutukset, olivatpa ne keitetyt tai raa’at, olivat haitallisia mielen ja kehon toiminnalle.

Ensimmäinen maininta sipulin ja valkosipulin negatiivisesta vaikutuksesta terveyteeni tapahtui Reiki-kurssillani, ja Reiki-mestarini Sydneyssä, Australiassa, suositteli sitä noin 8 vuotta sitten. Syynä tähän on ensinnäkin se, että alliumia ei suositella ottamaan Reiki-harjoituksen tai parannussession aikana asiakkaan kanssa. Allium häiritsee henkistä harjoittelua harjoittajalta asiakkaalle vuotavan hajun takia. Ymmärtääkseni tämä on kuin aromaterapian tunnetut edut. Aromit herättävät ihmisissä tiettyjä tunteita, joten asiakkaan suuttumisia tai inhottavia aromeja ei kannata jättää pois Reiki-harjoituksen aikana. Asiakkaan on tarkoitus olla rentoutuneessa ja meditatiivisessa tilassa tai tilassa hoidon aikana. Joten käytännössä on järkevää pidättäytyä alliumin ottamisesta henkisten istuntojen aikana.

Tämän lisäksi tutkin valkosipulin vaikutuksia Reikin valkosipulin välttämistavoitteen perusteella ja löysin sitten lisätietoa, joka osoittautui omien kokeideni tuloksena erittäin oikeaksi.

Alliumin sanotaan ylittävän veri-aivoesteen ja tappavan aivosoluja. Se myös disynkronisoi aivojen vasemman ja oikean pallonpuoliskon. Aivojen kahden pallonpuoliskon välinen osa on se osa, jossa suurin osa aivosoluista tuhoutuu, mikä desinkronisoi aivoaaltoja kahden pallonpuoliskon välillä. Tieteellisesti se saattaa kuulostaa erittäin huolestuttavalta, mutta varsinaisessa fyysisessä käytännössä seurauksena on masennus, ahdistuneisuus, ärtyneisyys, aggressio, letargia, väsymys ja ennen kaikkea negatiivinen reaktiivisuus, ilmaisuni on, että siitä tulee jonkinlainen tunne.

Tämän artikkelin tarkoitus on yksinkertaisesti lisätä sosiaalista tietoisuutta rauhan ylläpitämisestä keskuudessamme. Uskon vahvasti, että alliumin saannilla on ei-toivottu ja stressaava vaikutus sosiaalisiin tilanteisiin, mikä häiritsee ihmissuhteitamme ja viestintäämme.

Tietysti, jos luet tai tiedät valkosipulista ja sipulista yhtä paljon kuin minä, saat saman vaikutelman, että valkosipuli ja sipuli sopivat sinulle. Ja tietysti sen on tieteellisesti todistettu alentavan verenpainetta ja tappavan bakteereja, viruksia ja jopa aivokasvaimia. Se on kaikki totta, paitsi että he eivät mainitse, kuinka he aikovat tehdä sen. Syy siihen, miksi purjo säätelee tai alentaa verenpainetta, johtuu purjossa olevien sulfonihydroksyyli-ionien verestä tunkeutuvasta vaikutuksesta. Ne tappavat aivosoluja, mikä hidastaa liikenopeutta ja sykettä, mikä alentaa verenpainetta. Syy, miksi se tappaa bakteereja ja viruksia, johtuu siitä, että sulfonihydroksyylit ovat itse asiassa myrkkyjä. Tästä syystä sipulin ja valkosipulin antaminen koirille ja kissoille on kiellettyä. Koska koirille ja kissoille, jotka ovat vähemmän älykkäitä kuin ihmiset, se on kirjaimellisesti tappava. Ihmiset ovat sopeutuvaisempia ja sietävät alkoholia, tupakkaa, huumeita (sekä lääkinnällisiä että indusoivia) kofeiinia ja monia muita kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa välittömän kuoleman, jos niitä otetaan suurina annoksina.

Toinen maininta alliumin myrkyllisistä vaikutuksista on, että jos vierailet paikallisen rautakaupan puutarhaosastolla, kasvien tuholaistorjuntaan on saatavilla useita luonnollisia ja luomutuotteita. Nämä sisältävät enimmäkseen valkosipulia ja chiliä. Valkosipuli on myös luonnollinen torjunta-aine, joka karkottaa ja tappaa hyönteisiä. Siksi nauran aina, kun kuulen tai luen ihmisistä, jotka syövät paljon valkosipulia ja kuinka he välttävät hyttysen pistoja. Hei, minä olin yksi heistä! He voivat tuntea valkosipulin hajun veressäsi eivätkä pure sinua sen takia. Toisaalta se on hyvä, koska sinun ei tarvitse käyttää hyönteiskarkotteita, se näyttää vain kuinka paljon valkosipulia tunkeutuu vereen ja kuinka luonto itse yrittää välttää sitä.

Tässä vaiheessa olen kreikkalainen ja vartuin syömällä liikaa valkosipulia ja sipulia, eivätkä ne tappaneet minua, mutta kun menin Kreikkaan, tajusin miksi kreikkalaiset olivat niin aggressiivisia. Ota selvää! Ylitin tien melkein joka päivä päästäkseni supermarkettiin, ja kun näen kuljettajan ylittävän siellä, itse asiassa kiihdytän. Huomaat juoksevasi tien poikki välttääksesi osuman. Olen asunut Australiassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa suurimman osan elämästäni. Näistä maista aggressiivisimmat ovat mielestäni Kreikka ja Espanja.

Itse asiassa kreikkalaiset tietävät, että valkosipuli ei ole kovin hyvä sinulle. Siellä syntynyt ja nyt 80-vuotias äitini sanoi usein, että valkosipuli lämmittää verta. Se on kuin ylikuumeneminen erittäin lämpimänä päivänä ja yhtäkkiä aggressiivinen olo. Sama koskee syömäsi ruoan synnyttämää kehon lämpötilaa. Veri lämpenee ja muuttuu aggroksi. OK, tämä on vain toinen näkökohta tai huomio, jossa ei mainita alliumin myrkyllisyyttä.

Voisin jatkaa ja jatkaa tri. Robert Beckistä ja mainita ayurvedisen lääketieteen ja joogit, jotka kieltävät alliumia avustamasta henkisissä harjoituksissaan, mutta lopetan, koska kaikki on sanottu ja tehty. Itse asiassa, jos etsit Googlesta, niitä on monia.

Lopuksi kerron henkilökohtaisesta kokemuksestani kokeesta. Itse asiassa sanoisin tämän kaikille, jotka kyseenalaistavat, epäilevät tai väittävät, että allium on huono sinulle. Noudata Allium Free -ruokavaliota 3 päivää ja näe hyödyt ja parannukset mielessäsi, tunteissasi ja ihmissuhteissasi. Ei kestä kauan ennen kuin se poistuu elimistöstä. Itse asiassa kehon sanotaan erittävän näitä myrkkyjä samalla tavalla kuin alkoholia ja kofeiinia, minkä vuoksi eron huomaaminen kestää vain muutaman päivän. Tein sen, ja se oli kaikki mitä tarvitsin ollakseni täysin vakuuttunut niistä leikkaamisen eduista.

Suhteeni ihmisiin ovat muuttuneet ja olen nyt vähemmän aggressiivinen, ymmärtäväisempi, välittävämpi, ystävällisempi, suvaitsevampi, en enää huuda, en kritisoi, en tunne, että joku hyökkää kimppuuni. Samalla minusta tuli loogisempi itsessäni. Pystyin tekemään päätöksiä, minulla oli mielenrauha, en enää irrationaalista masennusta, surua tai pelkoa, ja ajatukseni ja ideani tulivat paljon selvemmiksi. Tässä olen täysin samaa mieltä siitä, miksi joogit kieltävät alliumin ruokavaliostaan. Heidän toimintansa liittyvät kaikki henkisyyteen ja olemiseen lähimpänä korkeampaa itseään. Tässä ymmärrän, miksi Reikin harjoittajat ja mestarit ja muut henkiset harjoittajat, jotka uskovat pääsevänsä lähemmäksi korkeampaa itseään, eivät syö alliumia. He ovat harjoitelleet välttämään alliumia tuhansia vuosia, ja hyvästä syystä. En ole varma, tietävätkö he sen tosiasian, että se on aivomyrkkyä, tai noudattavatko he ayurveda-käytäntöjä, vai tietävätkö he vain, että kaikki, mikä lämmittää verta, pahentaa oireita. Ei voida tehdä johtopäätöksiä. Se voi olla kaikkien yhdistelmä.

Kiinalaiset lääketieteen ammattilaiset tunnustavat myös, että sisäinen lämpö voi aiheuttaa ihosairauksia, keuhko- ja sydänongelmia ja paljon muuta. Joten on mahdollista, että kaikki nämä asiat ovat sidoksissa toisiinsa. Joka tapauksessa tiedemiehet ja henkiset harjoittajat tulevat samaan johtopäätökseen alliumista. Kokeilin itse ja niin se osoittautui.

Kuten olet ehkä huomannut, olen erittäin huolissani terveydestä ja henkisyydestä, ja toivon, että artikkelini ovat olleet hyödyllisiä.

Haluaisin lisätä, että olen myös havainnut muita. Tässä on joitain esimerkkejä uskomattomista tuloksista, kun olet ottanut alliumia ystävien ja perheen kanssa.

Poikaystäväni sanoi, ettei hän koskaan lopettaisi valkosipulin ja sipulin syömistä. Pyysin häntä lopettamaan, koska tiesin, että se ei kestäisi kauan muuten. Hän jäi luokseni ja meillä oli niin hauskaa yhdessä, etten ollut syönyt valkosipulia tai sipulia kahteen päivään. Kolmantena päivänä menimme kiinalaiseen ravintolaan ja se oli buffet, joten hän söi mitä tahansa valkosipulia tai sipulia!!Tunnin kuluttua päätimme mennä katsomaan elokuvaa, joten hän meni autolla. Satoi kuin ämpäristä, enkä nähnyt edes edessäni olevaa autoa. Hän kiihtyi aggressiivisesti ja jopa takapenkillä! Pyysin häntä hiljaa hidastamaan vauhtia, mutta hän suuttui ja kun käskin häntä hidastamaan, hän suuttui. Minun piti pyytää häntä ajamaan minut kotiin ennen kuin hän tappoi meidät molemmat moottoritiellä. Minulle huudettiin ja huudettiin koko matkan kotiin, mutta se ei ollut minun syytäni. Minulle oli hyvin selvää, että aggressio tuli suoraan ravintolan ahmimisesta.

Toinen hyvä ihminen on nyt väliaikainen naapurini. Yhteisellä alueella on lampi, jota hoidetaan yhdessä ajanviettoon ja nauruun. Hänen viime vuodet hoitamansa lampi tarvitsi apua. Satuin myös olemaan lampiasiantuntija, kun omistin lammen muutama vuosi sitten. Hän ei koskaan haistanut valkosipulilta, mutta eräänä päivänä se todella haisi, enkä voinut seistä hänen vieressään. Kysyin häneltä, onko hän koskaan syönyt valkosipulia ja hän sanoi syöneensä. Ok, olin lammella seuraavana aamuna ja hän tuli alas kiihkeänä ja stressaantuneena, joten kysyin häneltä, mikä ongelma oli. Hän kertoi minulle, että hän luuli kalan kuolevan ja että hän oli itkenyt koko yön murehtien kaloja. Se oli vähintäänkin järkytys! Mutta tiesin mistä tämä tuli. valkosipuli! Loppupäivänä hän oli iloinen, rauhallinen, rauhallinen, onnellinen eikä osoittanut merkkejä ahdistuksesta. Taas tapahtui sama asia ja sama asia. Hän oli stressaantunut ja tarpeettoman huolissaan lammikosta ja yritti syyttää muita lammen kunnosta, mutta söi taas valkosipulia. Jos tarkkailet ihmisiä yhtä tarkasti kuin minä, huomaat eroja reaktiotasoissa ja yleisissä mielentiloissa.

Olin äskettäin Kreikassa ja onnistuin vaihtamaan tätini ja äitini olemaan käyttämättä valkosipulia ja sipulia. Sen jälkeen kumpikaan meistä ei ole koskenut siihen, ja äitini ja minä olemme tulleet läheisemmiksi kuin koskaan. Hänestä tuli vähemmän varovainen, ymmärtäväisempi, hän ei enää korottanut ääntään, suuttui tai ärtyi, nyt hänestä tuli rauhallisempi ja hänen kanssaan oli erittäin helppo tulla toimeen. Iso ero. Hän kirjaimellisesti suolasi valkosipulia ja söi sitä joka päivä.

On muitakin ruokia, jotka pahentavat tai lämmittävät verta, mutta meidän on mainittava, että purjo on tehokkain. Kielteiset vaikutukset ovat suuremmat kuin hyödyt. ”Hyöty” on yksinkertaisesti myrkyllisen kemikaalin vaikutus, joka tappaa tai myrkyttää aineita kehossa ja veressä tai ylikuumentaa veren. On monia muita hyödyllisiä ruokia, jotka auttavat ehkäisemään flunssaa, vilustumista ja syöpää, mukaan lukien runsaasti C-vitamiinia sisältävät elintarvikkeet. Sinun ei tarvitse tappaa aivosoluja.

Itse en ole ollut sairas sen jälkeen, kun lopetin valkosipulin ja sipulin syömisen vuoden 2015 alussa. Etuja lukuun ottamatta terveydentila ei muutu lainkaan.

Tämä päättää tämän artikkelin.

Kokeile 3 päivän testiä. Mutta se ei ole helppoa. Melkein kaikki, mitä ostat valmiina, mukaan lukien kaikenlaiset kastikkeet, salaattikastikkeet, säilyketuotteet, liemi, sinappi, leikkeleet, makkarat ja useimmat ravintola-ateriat, sisältää jonkinlaista valkosipulia tai valkosipulia maun vuoksi. Sisältää sipulia. Ilman näitä ruoanlaitto ei ole helppoa, mutta herkullisia ruokia on täysin mahdollista valmistaa. Lisää vain mitä tahansa tavallisesti käyttämääsi paitsi alliumia tai kaikkea, joka sisältää alliumia. Sitä kannattaa välttää, sillä makuero on lähes huomaamaton.

Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *