Vähärasvainen curry-resepti curry-oksokuutioiden avulla

By | 15 kesäkuun, 2023

Etsitkö vähärasvaista curryreseptiä curry-oksokuutioiden kanssa? Jos on, apu on käden ulottuvilla. Minusta on tullut yksinkertaisten vähärasvaisten Oxocubes-ruokien asiantuntija. Curry-, kana- ja naudanlihakuutioiden avulla voit valmistaa helppoja ja terveellisiä aterioita muutamassa minuutissa.

Hienoa, että käytät Oxo-kuutioita vähän mausteen ja maun lisäämiseen aterioihin, että ne ovat erittäin edullisia ja erittäin helppokäyttöisiä. Monien mielestä vähärasvaiset ateriat ovat tylsiä ja niiden valmistaminen kestää kauan, mutta näin ei ole. Nämä helpot ateriat eivät olleet vain supernopeita ja vähärasvaisia, vaan ne myös auttoivat minua laihtumaan 20 kiloa muutamassa kuukaudessa. Jos etsit myös ruokavaliota, joka auttaa sinua laihtumaan nopeasti, tämä on yksi niistä.

Tässä ovat ainesosat, joita tarvitset tämän yksinkertaisen vähärasvaisen curry-reseptin tekemiseen curry-oksokuutioiden avulla.

3-4 kananrintaa

oliiviöljyä tai vähärasvaista suihketta paistamiseen

1 hienonnettu sipuli

250 ml luonnonjogurttia

2-3 curry-oksokutiota riippuen siitä, kuinka mausteisesta pidät currysta.

Kuinka tehdä terveellistä kanacurrya.

Paista kanaa ja sipulia pienessä määrässä oliiviöljyä tai vähärasvaisessa paistosuihkeessa kullanruskeiksi ja pehmeiksi. Pidä lämpö erittäin alhaisena, kun teet kana-currykastiketta. Sekoita 2-3 Oxo Curry -kuutiota 250 ml:aan luonnonjogurttia riippuen siitä, kuinka mausteisesta pidät currysta.

Kun kana ja sipulit ovat kypsiä ja mehu on loppu, lisää jogurtti-currykastike kanan joukkoon ja sekoita. Jos jogurtticurrykastike jätetään tuleen, se menettää paksuutta ja tulee hyvin vetiseksi.

Voit myös lisätä bataattia tähän reseptiin. Tämä on myös erittäin terveellistä ja hyvä painonpudotukseen. Kuori 1-2 isoa bataattia, leikkaa pieniksi kuutioiksi ja keitä 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää ne vain seokseen lopussa saadaksesi lisää terveyshyötyjä.

Kuten näet, tämä vähärasvainen curry-resepti Curry Oxo Cubes -kuutioilla on erittäin helppo valmistaa ja se on erittäin vähärasvainen, joten se sopii täydellisesti koko perheelle. Syötän lapsilleni tällä kermaisella kanan curryreseptillä riisiä, ja he rakastavat sitä, mutta minulla ei ole aavistustakaan kuinka terveellistä se on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *