Soul Food Recipe -päivitys – Presidentti Obama on nostanut soul-ruokareseptien profiilia

By | 7 kesäkuun, 2023

Soul-ruokareseptit ovat jälleen suosittuja presidentti Obaman ansiosta. Afroamerikkalainen ei ole vain tehnyt historiaa tullessaan Valkoiseen taloon, vaan hänellä on myös sielukasta ruokaa. Se on totta, presidentti Barack Obama rakastaa bataattipiirakkaa. Toinen presidentin suosikki on Southern Peach Cobbler. Toimittajat näkivät toistuvasti presidentin ostavan persikkasuutareita eri ravintoloista. Hän on puhunut rakkaudestaan ​​Peach Cobbleriin useaan otteeseen uutishaastatteluissa.

Vuonna Tämä suosittu etelän keittiö saavutti kulinaarisen virstanpylvään vuonna 2009, kun Valkoisessa talossa järjestettiin Amerikan historian ensimmäinen soul food -brunssi. Tarjolla on muun muassa rypäleitä, paistettua kanaa, grillikylkiluita, vihreitä, mustasilmäherneitä, makaroneja ja juustoa, perunasalaattia, täytettyjä jamssia, persikkasuutareita ja muita suosittuja etelän ruokia.

Presidentinvaalikampanjan aikana monet naiset tulivat valmistamaan kakkua presidenttiehdokas Barack Obamalle! Muistutetaan presidenttiä, ettei hän tee hänelle kakkua, mutta hänen on tehtävä bataattipiirakka! Presidentti ei pyydä anteeksi rakkauttaan tätä herkullista etelän ruokaa kohtaan. Toimiston paineista johtuen hän näkee tämän etelän mukavuusruoan kerran elämässä nautittavana hemmotteluna.

Koska hän on intohimoinen eteläiseen ruoanlaittoon, presidentti on vastuussa valtavan ravintolaluettelon lisäämisestä kartalle. Monista on tullut yhdessä yössä sensaatioita presidentin vierailulla tai jopa epäsuoralla maininnalla.

Presidentillä kerrotaan olevan lista soul food -ravintoloista aina, kun hän lähtee Valkoisesta talosta. Nyt on hauska arvauspeli arvata, missä syödä lounasta tai käydä ravintoloissa presidentin vierailujen alueella.

Ja tietysti ensimmäinen nainen Michelle Obama sai ylistäviä arvosteluja ja suosionosoituksia Valkoisen talon puutarhan työhistoriastaan. Kuuluisa puutarha, joka tunnetaan ympäri maailmaa, sisältää erilaisia ​​suosittuja vihanneksia, mukaan lukien menun suosittuja soul-ruokia. Bataatit ovat pitkään olleet suosittuja puutarhassa kasvatettuja vihanneksia, ja niissä on tarjolla soul-ruokasuosikkeja, kuten bataattipiirakkaa, purkitettuja jamssia ja bataattikeittoa muutamia mainitakseni.

Kyllä, presidentti Barackin ja ensimmäisen lady Michelle Obaman ansiosta soul-ruokateollisuus on toivotettu parrasvaloihin. Ravintolat, verkkosivustot, keittokirjat ja jopa television ruoanlaitto-ohjelmat alkavat kukoistaa. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä rakastettu eteläinen ruokalaji jatkaa laajentumistaan ​​uusille markkinoille presidentin ja First Ladyn valokeilassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *