Sipulin ihme rasvanpolttovoima

By | 30 toukokuun, 2023

Vaikka saatat joutua lisäämään hengityksen minttuja ruokavalioosi, jos syöt sipulia ja muita sipulia sisältäviä ruokia, nämä tuotteet auttavat kehoasi polttamaan rasvaa ihmeellisesti. Kun huomaat sipulirikkaan ruokavalion monet rasvaa polttavat edut, kannattaa vaihtaa muutama ylimääräinen kalori raikkaaseen hengitykseen.

Sipulin edut ja rasvanpoltto
Sipulissa, kuten muissakin sipuliruoissa, on luonnostaan ​​runsaasti kromia, mikä edistää painonpudotusta. Kromi on välttämätön ravintoaine, joka parantaa insuliinin tehokkuutta verenkierrossa. Vakaampi insuliinin vapautumismalli antaa keholle mahdollisuuden ylläpitää verensokeritasoja, mikä johtaa tasaisempaan energian ja kestävyyden tunteeseen. Energian lisäämisestä on varmasti hyötyä, mutta vakaan energian ja verensokeritason suuret edut johtuvat kehon kyvystä välttää ruokahalua ja nälkää. Kun energia- ja hiilihydraattitasosi ovat vakaat, kehosi ei todennäköisesti tunne nälkää. Tämä johtuu siitä, että elimistö kaipaa usein makeisia ja epäterveellisiä ruokia saadakseen lyhytaikaista energianlisäystä. Kun syöt elintarvikkeita, jotka johtavat insuliinin ylituotantoon, kehosi menee matalan energian tilaan ja seuraa nälkäpolkua. Sipulit tarjoavat keholle kromia, joka auttaa kuluttajia tuntemaan olonsa energisemmiksi ja kylläisemmiksi pidemmän aikaa, ja auttaa kehoa polttamaan varastoitua rasvaa kehon toiminnan parantamiseksi, jolloin käyttäjä voi mukavasti rajoittaa kalorien saantia.

rasvaa polttava sipuli
Vain 35 kaloria puolessa kupissa sipulia, tämä maukas vihannes voidaan lisätä moniin herkullisiin ruokiin ja ruokiin. Pahanhajuisen hengityksen sivuvaikutusten estämiseksi laihduttajat voivat myös kuluttaa pieniä määriä persiljaa, jonka on todistettu torjuvan joitain pahanhajuisen hengityksen vaikutuksia.

Ruohosipuli – herkullista rasvaa polttavaa ruokaa
Ruohosipuli on myös herkullinen vaihtoehto sipuliperheelle ja sitä voi syödä kypsennettynä tai raakana. Voit myös lisätä ruohosipulia terveellisiin tärkkelyksiin, kuten salaatteihin ja perunoihin, tai sekoittaa niitä vähärasvaisen jauhetun lihan (kuten kalkkunan) kanssa tehostaaksesi vähäkalorista ja rasvanpolttoa. Ja koska ruohosipulia on helppo kasvattaa, kuluttajat voivat myös lisätä ruohosipulin siemeniä kotipuutarhaansa tai jopa kasvattaa ruohosipulia valoisan ikkunan lähellä, jotta he voivat kasvattaa tätä pientä rasvaa polttavaa vihannesta ilman vaivaa. saatavilla milloin tahansa.

laihtua purjolla 
Kokeile lisätä vihreää sipulia ruokavalioosi saadaksesi makeamman rasvanpolttovaihtoehdon. Simpukat ovat makeamman makuisia kuin muut sipulivihannekset, mikä ei vain lisää keittojen ja muhennosten makua, vaan sitä voidaan lisätä myös muihin ruokiin, kuten paistoihin.
Monet ruokavalioasiantuntijat suosittelevat Ranskassa suosittua purjokeittoa myrkyllisyyden poistamiseen, koska purjo sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Mikä parasta, tämä pieni makea kasvis lisää kehosi kykyä polttaa varastoitua rasvaa vain 25 kalorilla puoli kuppia kohden.

vihreä sipuli painonpudotukseen
Vihreän sipulin tavoin vihreää sipulia voidaan hienontaa ja lisätä erilaisiin ruokiin ja ruokiin. Salaateissa ja perunoissa yleisesti käytetty purjo tarjoaa kuluttajille samat rasvanpolttoedut kuin monet muut sipuliperheen vihannekset.

Salottisipuli – makea rasvaa polttava ruoka
Samoin kuin scallions, toinen makea sipulivaihtoehto, salottisipulit ovat pieniä sipulivihanneksia, joilla ei ole kovin voimakasta makua. Miedon makuista salottisipulia voidaan lisätä erilaisiin aterioihin tehostamaan kuluttajien rasvaa polttavaa vaikutusta. Paistamalla salottisipulia muiden vihannesten ja lihan kanssa kuluttajat voivat nauttia sipulin eduista ilman ylivoimaista ”sipulin” makua. Kansainvälisesti suosittu, lähes kaikki Yhdysvalloissa kulutetut salottisipulit ovat peräisin Ranskasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *