Ruostumaton saippua: toimiiko se?

By | 7 kesäkuun, 2023

Muistan ensimmäisen kerran, kun kuulin, että ruostumattomasta teräksestä valmistettu saippua voi poistaa hajuja. Olin täysin ihastunut ja ihmettelin ruostumattomasta teräksestä valmistettua saippuaa. Toimiiko se?

Tein tutkimusta siitä, kuinka ruostumaton teräs toimii vuorovaikutuksessa veden kanssa deodorantissa, ja ostin sitten De Odor Worksin ruostumattomasta teräksestä valmistetun saippuakylpytangon kokeillakseni. Ja se toimi.

Olin todella järkyttynyt, vaikka on tieteellisesti todistettu, että ruostumaton teräs poistaa hajua aiheuttavat haihtuvat rikkihapot, kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa. Se vaikutti liian yksinkertaiselta ollakseen totta.

Nähdäkseni, toimiiko se, pesin ensin tavallisella saippualla tavalliseen tapaan, kun olin suihkussa. Sitten ohjeiden mukaan hieroin De Odor Works -tankoa kummankin käsivarren alla 30 sekunnin ajan. Loppupäivänä kainalossani ei ollut hajua.

Voinko käyttää sitä myös suihkussa?

Nämä patukat ovat hyödyllisiä minulle suihkun aikana. Etsin Internetistä, mitä muilla käyttäjillä oli sanottavaa De Odor Worksin käytöstä kainalodeodoranttina.

Huomasin, että useimmat ihmiset sanoivat, että se toimi hyvin heille. Muutamat käyttäjät sanoivat alkaneensa havaita hajun kehittymistä sen jälkeen, kun se kesti noin 6 tuntia. Jotkut sanoivat, että se ei toiminut ollenkaan, mutta niitä oli hyvin vähän.

Ja tiedämme, että se toimii erittäin hyvin useimmille ihmisille, koska tiedämme, että ruostumattomalla teräksellä ja vedellä on hajua poistava kemiallinen reaktio. Voimme vain spekuloida, että henkilön kehon kemian vuoksi nämä tangot ovat tehottomia.

Voinko käyttää sitä keittiössäni?

On pienempiä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja saippuoita, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti keittiön käsinpesuun. Näitä tankoja käytetään poistamaan hajuja, kuten sipulia, valkosipulia ja kalaa. Pärjäsitkö hyvin keittiössä? Kyllä todella.

Teimme jälleen kerran tutkimusta nähdäksemme, mitä muut käyttäjät ajattelivat.

Mitä tulee käyttöön keittiössä, havaittiin, että suurin osa ihmisistä vastasi, että se oli ehdottoman tehokas. Jotkut sanoivat, että sipulimehun peseminen ensin tavallisella saippualla toimi, kun taas toiset sanoivat, että pelkkä rautatangon käyttö juoksevan veden alla toimi.

Jälleen oli niitä, jotka sanoivat, että se ei toiminut, mutta taas he olivat vähemmistössä.

Joku teki erittäin mielenkiintoisen huomautuksen ruostumattomasta teräksestä ja hajuista. Hän kommentoi, että kun hän viipaloi sipulia veitsellä, sipulin haju ei jää veitseen. Kokeile tätä itse ja huomaat sen olevan totta.

Joten mikä on yleinen mielipide? Ruostumaton saippua, toimiiko se? Vastaus on kyllä. Poistaa tehokkaasti kainalohajua ja ruoan hajuja useimmilta ihmisiltä. Kuitenkin vähemmistöllä se voi toimia jossain määrin tai ei ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *