Ruokkiiko perunatärkkelys Candidaa?

By | 10 kesäkuun, 2023

On monia ruokia, joita tulisi välttää, jos haluat päästä eroon candida-sienestä ruokavalion aikana. Monet ihmiset haluavat tietää, ruokkiiko perunatärkkelys candidaa?

Ruokiiko perunajauhe Candidaa? Vastaus on kyllä, ja kaikkia tärkkelyspitoisia ruokia tulisi välttää. Kun elimistö sulattaa tärkkelyksen, se muuttuu sokeriksi. Sieni kasvaa ja kasvaa hiivalla ja sokerilla. Mitä enemmän hiilihydraatteja, sokereita ja hiivaa otat kehoosi, sitä enemmän infektioita ja sieniä elimistössäsi elää.

On tärkeää ylläpitää ruokavaliossa vähintään 60 % kasviksia, joissa on runsaasti kuitua ja vähän tärkkelystä. Tämä sisältää lehtivihanneksia, jotka auttavat puhdistamaan paksusuolen ja suoliston. Vihannesten, kuten parsakaalin, parsan ja salaattien, tulisi olla osa päivittäistä ruokavaliota.

Elintarvikkeita, kuten leipää, alkoholia, pastaa ja muita runsaasti sokeria, hiivaa ja hiilihydraatteja sisältäviä ruokia, tulee välttää. Tämä sisältää säilötyt ja kuivatut hedelmät sekä säilykkeet ja kuivatut lihat. Haluat juoda paljon vettä, koska se auttaa poistamaan myrkkyjä ja ei-toivottuja ja tarpeettomia sieniä kehosta.

Joten ruokkiiko perunatärkkelys Candidaa? Kyllä, se on, ja jos todella haluat poistaa sienen kehostasi, sinun on vältettävä kaikentyyppistä tärkkelystä. Reseptivapaat lääkkeet voivat auttaa parantamaan paikallisia hiivainfektioita, mutta sientä on edelleen kehossasi ja sitä on hoidettava, jos haluat pysäyttää tulevan liikakasvun ja taudinpurkaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *