ruokavalio kana curry resepti

By | 9 kesäkuun, 2023

Etsitkö dieettikana curryreseptiä, joka on valmis vain 15 minuutissa? Olen suuri terveellisen ruoan, erityisesti kanan, ystävä. Koska se voi tehdä monia asioita. Olen käyttänyt tätä helppoa ruokavaliota kana curryreseptiä useita vuosia. Uskomme, että sinäkin tulet rakastamaan sitä.

Nopea ruoanlaitto ja syöminen tien päällä tuntuu monelta meistä, minä mukaan lukien, mutta se ei tarkoita, etteikö voisi syödä terveellisesti. Me kaikki kuulemme runsasrasvaisista ruoista, siitä, kuinka tyydyttyneet rasvat ovat haitallisia sinulle ja kaikesta muusta. En ole helppojen mikroaaltouuniruokien ystävä enkä koskaan ruokkisi lapsianikaan. Siksi keksin tämän yksinkertaisen ruokavaliokana curry -reseptin, joka on erittäin mieto, herkullinen ja nopea tehdä.

Tämän dieettikana curry -reseptin tekemiseen tarvitset 3-4 kananrintaa, kuutioitua uutta sipulia, joita voit ostaa valmiina, 2-3 curry-oksokutiota ja 250-300 grammaa luonnollisia vähärasvaisia ​​ainesosia. Tai haluat rasvaton jogurtti. vähärasvainen ruoanlaittosuihke tai oliiviöljy. Tarkista, kuinka mausteisesta pidät seoksesta, ja lisää sitten oksokuutiot maun mukaan.

Leikkaa kananrinta yksinkertaisesti kuutioiksi ja paista broileri vähärasvaisella keittosuihkeella tai pienessä määrässä oliiviöljyä. Kun kana on ruskistunut, lisää hienonnettu sipuli pannulle ja jatka kuullottamista. Kanan ja sipulien hiljalleen paistaessa voit aloittaa currykastikesekoituksen valmistamisen. Tämä vaatii rasvatonta luonnonjogurttia tai vähärasvaista jogurttia. Kaikki mitä voit saada, on hyvä. Sekoita 2 tai 3 oxo-curry-liemikuutiota jogurtin kanssa kulhossa riippuen curryn mausteisuudesta.

Monet ihmiset haluavat lisätä jogurtticurryseoksen pannulle ja jatkaa kypsentämistä, mutta minä mieluummin lisään kanan ja sipulit kulhoon, kun ne ovat täysin kypsiä, ja sekoita ennen syömistä.

Kuten yllä näet, tämä on erittäin helppo dieettikana curry -resepti, joka voidaan valmistaa muutamassa minuutissa, se on herkullinen ja sisältää hyvin vähän rasvaa. Tee ja kokeile tätä yksinkertaista ja herkullista kanacurry-reseptiä, niin näet kuinka helppoa on valmistaa terveellisiä ruokavalioreseptejä ilman, että sinun tarvitsee syödä valmiita roskaruokaa, joka sisältää yleensä runsaasti tyydyttynyttä rasvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *