Perunan (irlantilainen) ja kurkun (Elegede) ottaminen suojaa ja parantavaa voimaa varten

By | 30 toukokuun, 2023

peruna (irlantilainen)

Peruna on elintarvikkeena erittäin täydellinen, se sisältää hiilihydraatteja tärkkelyksen ja glukoosin muodossa. Perunat ovat hyvä proteiinin lähde. Perunan proteiini sisältää kaikki kehon tarvitsemat aminohapot. Perunan proteiini sisältää runsaasti lysiiniä ja aminohappoja, joita jyvistä puuttuu. Perunat ovat erittäin runsaasti C-vitamiinia, vaikka osa tästä vitamiinista häviää kypsennysprosessissa. Ne sisältävät runsaasti kaliumia, rautaa, fosforia, magnesiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja muita hivenaineita. Perunat sisältävät noin 1,6 % liukoisia aineita.

Kasvikuitu – Kaksi keskikokoista perunaa sisältää viidenneksen päivittäisestä kuiduntarpeesta. Perunoita arvostetaan seuraavilla alueilla:

1. Sydämiin liittyvien sairauksien hoito: Koska perunassa on vähän rasvaa ja natriumia, ne ovat erittäin hyviä ateroskleroosiin, sydämen vajaatoimintaan, sydämen vajaatoimintaan ja korkeaan verenpaineeseen. Niiden kaliumpitoisuus auttaa alentamaan verenpainetta.

2. Munuaissairauden hoito: Peruna auttaa poistamaan myrkyllistä happoa alkalisoimalla veren ja virtsan. Tällä tavalla ne helpottavat munuaisten työtä ja puhdistavat verta.

3. Hyvä ravitsemus diabeetikoille: Perunat sisältävät monimutkaisia ​​hiilihydraatteja (tärkkelystä), jotka muuttuvat hitaasti glukoosiksi 3-4 tunnin kuluessa intensiivisen ruoansulatuksen aikana. Siksi ne eivät aiheuta äkillisiä muutoksia veren glukoosipitoisuudessa, ja diabeetikot sietävät niitä hyvin.

4. Liikalihavuuden hallinta: Perunat taistelevat lihavuutta vastaan ​​tuottamalla kylläisyyttä ja vähentämällä halua jatkaa syömistä. Lisäksi runsaasti B-ryhmän vitamiineja sisältää kivennäisaineita, jotka auttavat hiilihydraattien aineenvaihdunnassa ja estävät nesteen kertymistä kudoksiin, mikä edistää liikalihavuutta.

5. Raaka perunamehu ulkoisessa käytössä on hyödyllinen ihovirheiden poistamisessa.

6. Peruna on hyvä vatsan ystävä, koska sillä on happoa estävä vaikutus.

Ne ovat emäksistä ruokaa ja niillä on kyky neutraloida ylimääräistä happoa. Raakaperunamehu sisältää runsaasti alkalisia aineita. Muutama lusikallinen ennen ateriaa riittää rauhoittamaan hapan vatsaa. Puhdista perunat ja purista mehu.

Huomaa: Perunoita voi myös syödä, höyryttää, paistaa, leipoa, polttaa, mikä on paras tapa saada terve suhde, poltetut perunat ovat herkullisia, mutta eivät kovin terveellisiä. Raaka mehu voidaan uuttaa antasidina.

Kurpitsa (ELEGEDE)

Kurpitsa sisältää proteiinia, rasvaa, hiilihydraatteja, kivennäisaineita, rautaa, kaliumia ja sinkkiä, mikä on tehokasta seuraavilla alueilla…

1. Hoitaa eturauhassyöpää: Päivittäinen kulutus 50-100 grammaa kurpitsansiemeniä, tuoreita tai raakoja, auttaa suojaamaan eturauhasta.

Kukurbitasiinin sisältö auttaa vähentämään tulehdusta.

2. Säännöllinen kurpitsamehun saanti auttaa ylläpitämään aktiivista seksuaalista toimintaa vanhuuteen asti. Siinä on ruokahalua ja ruoansulatusta edistäviä ainesosia.

3. Sydänsairauksien hoito: Perunat ovat hyviä valtimoiden kudoskleroosiin, sydämen vajaatoimintaan, sydämen vajaatoimintaan ja korkeaan verenpaineeseen, koska ne sisältävät vähän rasvaa ja natriumia. Niiden kaliumpitoisuus auttaa alentamaan verenpainetta.

4. Virtsatiehäiriöiden hoito: Kurpitsansiemenet auttavat vaikuttamaan virtsarakkoon, mikä estää tulehduksen.

5. Lisää vastustuskykyä: Kurpitsan lehtimehu auttaa lisäämään valkosoluja.

6. Madotuksena: Kurpitsansiemenet auttavat pääsemään eroon suoliston loisista.

Huomautus: – Kurpitsan siemeniä voidaan sekoittaa juotavaksi ja lehtiä voidaan juoda lisähyötyjen saamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *