NRG Energy Perunalastut

By | 11 kesäkuun, 2023

Tämä on ensimmäinen arvioni energiaruoasta, ja se on ehdottomasti mielenkiintoinen. Perunaperunat? Kyllä rouva. Tämäntyyppinen tarkistus on kaksi; NRG siruna ja NRG tehotuotteena.

Perunalastuina mausteiset perunalastut ovat melko perusperunoita. Pelkästään lämmön pitäisi riittää herättämään sinut ja saattamaan nenäsi juoksemaan. Omani juoksi 4,3 40. Sotkuiset perunalastut (mielestäni Ruffles) ovat aina hieman ylikeitettyjä; Kaikki on kultahiutalelastuja, se on heidän asiansa. Lämpö perustuu ”grillien” makuun; Ihan perusjuttuja taas. Se on hyvä, mutta ei todellakaan mitään erikoista.

Nyt se osa, jonka haluat lukea. Energiatehostimet, ja toimivatko ne? Kyllä, tietysti he tekevät. Varsinkin jos vähennät täydet 3,5 unssia (todellinen annos on vain 1 unssi). ”Maistatko kemikaaleja?” Yllättäen ei vähän. Kofeiini on katkeraa, mutta lämpö ja muut maut olivat niin valtavia, ettei siinä ollut aavistustakaan lääkemakusta. Sama koskee varmaan tauriinia ja B-vitamiineja. En ole varma, miltä ne maistuvat sellaisenaan, mutta olen varma, että ne eivät ole kovin herkullisia.

Tarvitsetko numeroita? Anteeksi, en voi antaa sitä sinulle. Ei siksi, ettenkö haluaisi; Olen itsekin utelias, mutta Golden Flake -lastut pitävät äitiä siitä, kuinka monta milligrammaa ”tehosteaineita” heillä on annosta kohden, mikä on verrattavissa vain kuppilliseen kahvia. Saat takuulla 80 % B6 ja 100 % B12. Vitamiineja perunalastuissa? Onko maailma tullut hulluksi?

Rasvan ja kalorien suhteen NRG:t ovat kaikki perunalastuja. 140 kaloria ja 9 grammaa (3 g kyllästettyä, 0 g trans) unssia kohti. Se ei ole kauheaa, mutta se voisi aina olla parempi. Käytä näitä lounaan korvikkeena / nipistää minua, ehkä? Kaikki riippuu sinusta ja henkilökohtaisesta ruokavaliostasi.

Saatavuus on rajoitettu Yhdysvaltojen kaakkoisosaan, mutta jos olet kiinnostunut ostamaan muualta maassa, lähetämme sinulle kotelon. Jos olet todella mukava ja hankit ne, he saattavat jopa lähettää sinulle näytteen. Ei kuitenkaan lupauksia. Muuten voit odottaa maksavasi 1–2 dollaria sen mukaan, kuinka ahne jälleenmyyjäsi on. Syödä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *