Myyrien poisto kotihoidoilla – perunamenetelmä

By | 26 toukokuun, 2023

Monille ”myyräkantajille” myyrä voi olla ärsyttävä ja ruma ihovirhe. Vaatteisiin hierottaessa se aiheuttaa epämukavuutta tai näyttää rumalta peittäen ihon luonnollisen kauneuden. Ei ole ihme, että ihmiset etsivät tehokkaita tapoja päästä eroon myyräistä, jotka pääsevät niistä eroon lopullisesti. Jotkut näistä reiteistä liittyvät lääketieteellisiin toimenpiteisiin ja voivat viime kädessä olla hyödyllisiä. Voi kuitenkin olla hyödyllisempiä menetelmiä, jotka ovat helppokäyttöisiä, eivät maksa paljon ja joita käyttäjä voi hallita. Myyrän poistamiseksi se on tapa käyttää kotihoitoja, joilla on kaikki kuvatut ominaisuudet.

Yksi kotihoitokeinoista myyrien poistamiseksi on peruna. Itse asiassa perunat tunnetaan laajalti kyvystään parantaa vatsavaivoja ja ihovaurioita. Nämä vihannekset sisältävät kaliumia, rikkiä, fosforia ja klooria – aineita, jotka auttavat pääsemään eroon myymistä ja ihovirheistä. Lisäksi raa’assa perunassa olevat entsyymit ja C-vitamiini ravitsevat ihon solukudosta, joten tämän menetelmän soveltamisella on varmasti positiivinen vaikutus. Tärkein vaatimus on käyttää raakoja perunoita, koska keitetyt kasvikset eivät sisällä kaikkia välttämättömiä ravintoaineita.

On olemassa muutamia tapoja päästä eroon myyräistä perunoilla. Ensimmäinen koostuu perunoiden leikkaamisesta ympyröiksi ja yksinkertaisesti molekyylien peittämisestä yhdellä palalla. Toinen tapa on jauhaa perunat ja levittää puhdas määrä myyrälle. Ajatuksena tässä on, että puhdas perunamehu vapautuu nopeammin kovista paloista. Ja viimeinen mahdollinen tapa on peittää myyrä perunankuorella, koska perunan ylemmät kerrokset ovat runsaasti edellä mainittuja hyödyllisiä aineita. Joka tapauksessa perunaviipaleet tai sose tulee laittaa myyrälle vähintään viideksi minuutiksi. Kun peruna on poistettu, mehun tulee antaa kuivua iholle parantavan vaikutuksen pidentämiseksi. Perunankuorijaa käytettäessä ne on muussattava viljan kanssa perunamehun poistamiseksi. Levitys tulee toistaa 2-3 kertaa päivässä, kunnes tulos näkyy.

Kumpi näistä kolmesta menetelmästä on jokaisen oma valinta, ja se voi muuttua hoidon aikana. Tietysti kaikki perunat kuorittua on typerää heittää ne roskakoriin, jos ne eivät ole kypsiä. Siksi on hyvä idea jatkaa perunaviipaleiden tai kuutioitujen perunoiden levittämistä myyrälle kuoren sijaan. Luomeista eroon pääseminen luomien avulla voi kestää eri ajan luomien koosta, värin syvyydestä ja ihotyypistä riippuen. Joskus näkyviä tuloksia voi saada kahden viikon kuluttua ja joskus täydellinen luomen poistaminen voi kestää jopa kaksi kuukautta. Tämä aika saattaa tuntua liian pitkältä, mutta kannattaa kokeilla, sillä se maksaa penniäkään ja tekee joka tapauksessa hyvää iholle.

Myyräpoisto perunoilla on pieni esimerkki monista mahdollisista tavoista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *