Mitä tekemistä tupakoinnin lopettamisella on sipulin kanssa?

By | 26 toukokuun, 2023

Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta haluaisin kertoa sinulle henkilökohtaisen tarinani. Kuinka sipulit ja retiisit auttoivat tupakoinnin lopettamisessa. Muutama päivä sen jälkeen, kun poltin viimeisen savukkeeni, minulla oli limaa keuhkoissani ja minulla oli vastustamaton halu polttaa, varsinkin aterioiden jälkeen.

Tupakka aterian lopussa oli ainoa tapa lopettaa se. Melkein odotin ateriani lopettamista polttaakseni tupakan. Mietin, kuinka voisin lopettaa ateriani tupakoimatta, mutta ei löytynyt sopivaa tai tarpeeksi hyvää vaihtoehtoa. Etsin Internetistä erilaisia ​​ruokia, jotka auttaisivat minua vähentämään limaa, hengittämään paremmin ja tekemään syömisestä nautinnollisempaa.

Löysin verkosta paljon tietoa tästä ongelmasta, joten luin, tarkistin ja testasin löytääkseni, mikä sopii minulle parhaiten. En tiedä, onko tälle tieteellistä selitystä, mutta tiedän, että sipulit ja retiisit toimivat.

Päivän päätteeksi illallista valmistaessani lisäsin viipaleen tai puolet tuoretta raakasipulia ja puolet viipaloidusta retiisistä (lautasen puolelle). Aluksi oli vähän vaikeaa syödä raakaa sipulia, mutta siihen tottui ja nyt nautin niiden syömisestä. En myöskään odota sinun nauttivan siitä, tiedän sen olevan vaikea maistaa, mutta se todella auttoi.

Tunnen eron joka päivä, hengitän paremmin ja syön vähemmän. Luulen, että pystyin syömään sen nopeasti loppuun raakojen sipulien ansiosta. Illallisen lopuksi join jasmiiniteetä, jonka tiedetään vähentävän limaa. Tavoitteeni tällä artikkelilla on auttaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin. Kirjoitin tämän artikkelin näyttääkseni sinulle, että meillä on monia asioita, joita voimme tehdä, ja ratkaisuja lopettamisprosessissa kohtaamiimme vaikeuksiin.

Lue lisää Stop Smoking Programs -sivustoltani: http://your-stop-smoking-programs.com Tämä sivusto auttaa ihmisiä löytämään erilaisia ​​tapoja lopettaa tupakointi. , on erikoistunut tarjoamaan hyödyllisiä vinkkejä tupakoinnin lopettamiseen. .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *