Mitä kidutuslaite huomioi?

By | 3 kesäkuun, 2023

Ihmiset ovat käyttäneet uskomatonta luovuutta kidutuslaitteisiin. Esimerkiksi keksimme telineen, harhaoppisen haarukan, rautatytön, perunankuorijan.

Geneven sopimuksia lukuun ottamatta jouduin lapsena julman ja epätavallisen rangaistuksen kohteeksi perunoiden kuorimisesta. Perunakeitto? Se oli 20 minuuttia työlästä manuaalista perunoiden kuorimista roskakoriin. Ja miksi? Paksu perunamuusi? Se on vain väärin ja luultavasti epäinhimillistä.

Kasvaessamme meillä ei ollut mitään hienoa, kuten perunariisejä, eikä meillä todellakaan ollut automaattista perunankuorijaa. Mutta jos tekisimme, se ei olisi teollinen automaattinen perunankuorija: kärrymäinen laite, joka kuorii perunapussit kerralla. Toivomme, että meillä ei olisi sähköistä kuorintakonetta, joka käsittelee 20 kiloa tatereita käsin ja joka ei maksa puolikasta kättä ja jalkaa.

Ei, meillä oli aiemmin vaatimaton automaattinen perunankuorija/omenankuorija… meillä itse asiassa oli se, mutta olin lapsena uskomattoman luova ja internet-vapaa, joten en koskaan ajatellut laatikon ulkopuolella. Isoäitini omenankuorija pysyi omenankuorijana ja vietin lapsuuteni opiskellessani kuinka omenakuorija tekee helppoja omenapiirakoita.

Kiitos, sinun ei tarvitse tehdä samaa virhettä kuin minä. Kuori omenat, kuori perunat, kuori kaikki mitä ajattelet. Hyvä automaattinen perunankuorija alkaa noin 20 dollarista. Älä anna periksi kidutukselle. Ota yksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *