Miksi tarvitsen KitchenAid-leikkurin ja -silppurin lisäosan?

By | 10 kesäkuun, 2023

Jos sinä tai perheesi rakastat pizzaa, tacoja tai salaatteja, sinun kannattaa ostaa tämä KitchenAid-leikkuri/silppuri. Se pilkkoo ja viipaloi, kuten monitoimikone. Perunat, sipulit, pähkinät, suklaa ja vihannekset voidaan joko viipaloida tai viipaloida.

KitchenAid Slicer/Shredder -lisäosa on helppo pitää käsissä, jos joudut pilkkomaan paljon vihanneksia ruoanlaittoa tai syömistä varten. Terät vievät vähemmän tilaa kuin monitoimikone.

Pähkinöiden viipalointi tai juuston tai porkkanoiden viipalointi nopeuttaa KitchenAid-viipalointi-/silppurilisäosan käyttöä ennätysajassa. Kasvispizzan päälle voi laittaa erilaisia ​​kasviksia ja juuston leikkaaminen on nopeaa ja helppoa. Jos pidät lihapizzasta, kiinnitys sopii erinomaisesti pepperonin ja salamin leikkaamiseen. Jos salaattia tarvitaan, kurkkujen ja porkkanoiden viipalointi on helppoa.

Oletko koskaan ajatellut kampaperunoiden, au gratin -perunoiden tai hashruskeiden valmistamista? Perunoiden lista on loputon. Haluatko omenapiirakkaa illalliseksi tänä iltana? Kuori ja siemenet omenat ja käytä sitten KitchenAid-viipalointi-/silppurilaitetta täydellisen piirakan luomiseen.

Jos terässilppurikuppia on hieman vaikea irrottaa keskiakselista, kätevä työkalu voi auttaa irrottamaan kupin, jotta se on helppo puhdistaa astianpesukoneessa.

KitchenAid-telinesekoitin voidaan muuntaa monitoimikoneeksi viipalointi-/silppuriliittimellä. Tämä lisälaite on poikkeuksellinen työhevonen ja sillä voi tehdä melkein mitä vain, sen lisäksi, että monitoimikoneen kanssa työskentely on helppoa.

Piditpä sitten kasvispizzasta tai pidät enemmän lihapizzasta kuin KitchenAid-viipalointi-/silppuriliittimestä, se sopii hyvin KitchenAid-telinesekoittimen kanssa, jolloin erillistä monitoimikonetta ei tarvita. Säilytys on helppoa ja puhdistus tapahtuu muutamassa minuutissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *