Mantelit vs hiilihydraatit painonpudotukseen

By | 15 kesäkuun, 2023

Tiesitkö, että mantelit voivat auttaa sinua laihduttamaan? Tiesitkö, että vaikka pähkinät sisältävät runsaasti rasvaa, ne ovat parempia kuin monimutkaiset hiilihydraatit, kuten kaurapuuro?

Äskettäin joku kysyi Men’s Health -sivustolla: ”Mitkä ovat pahimmat tärkkelyspitoiset hiilihydraatit?” hän kysyi.

No, tärkkelykset ovat vain kasvisten hiilihydraattivarastoja…eli) perunat, jamssit, vihannekset jne.

On selvää, että perunassa on enemmän kaloreita kuin parsakaalissa, joten jos haluat laihtua, on parempi syödä vihreillä kuin perunamuusilla.

Olen havainnut itseni ja asiakkaiden kanssa, että kun jätämme pois leivän, pastan ja riisin ja rajoitamme hiilihydraatit vihanneksiin, hedelmiin ja pähkinöihin, menetämme vatsarasvaa nopeammin.

Leivän, pastan, riisin ja perunoiden välttäminen yhdistettynä intervalliharjoitteluun voi auttaa meitä laihduttamaan rasvaa nopeammin. Sen sijaan, että syömme tällaisia ​​hiilihydraatteja, keskitymme hedelmiin ja vihanneksiin ja pähkinöihin, kuten manteleihin ja paprikoihin.

Se on hyvin yksinkertaista.

Itse asiassa tiede tukee minua.

Vuonna Vuonna 2003 tehdyssä tutkimuksessa tutkijat havaitsivat, että ihmiset menettivät enemmän painoa kuluttaessaan manteleita kuin monimutkaisia ​​​​hiilihydraatteja.

Viite: Wien MA, Sabaté JM, Iklé DN, Cole SE, Kandeel FR. Mantelit vs monimutkaiset hiilihydraatit painonpudotusohjelmassa. Int J Obes Relat Metab Disord. 2003 marraskuu 27(11):1365-72

Siitä lähtien olen suositellut raakamanteleita asiakkailleni ja miljoonille ihmisille, jotka lukevat artikkeleitani Internetissä ja Men’s Health Magazinessa.

Mutta joillakin ihmisillä on edelleen vaikeuksia syödä pähkinöitä. Se on kuulemma liian tylsää.

Joten tässä on 4 tapaa lisätä hauskuutta pähkinöihisi. Varmista tietysti, että mantelikulutuksesi vastaa päivittäistä kaloritarpeesi.

A) Välipalalla kuivapaahdettuja, suolattomia manteleita. Paahdettu on aina herkullisempaa, mutta ole varovainen ja käytä vain kuivapaahdettua lajiketta, älä käytä öljyssä paahdettuja manteleita. Voit jopa valmistaa itse kotona laittamalla mantelit uunipellille uuniin 350 asteeseen 10 minuutiksi.

(Muuten, unssin annoksessa on 22 mantelia.)

b) Lisää raakakaakaonpalat. Mikään ei ole aivan samanlaista kuin suklaan ja pähkinöiden yhdistelmä. Myönnän, että tämä yhdistelmä ei päihitä maapähkinävoita, mutta se on silti loistava tapa saada lisää antioksidantteja (kaakaosta) ja lisää hauskaa makua manteleihisi.

c) Lisää goji-marjoja. Tämä on hankittu maku, mutta nämä kuivatut aasialaiset marjat ovat täynnä aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Herkullinen nokkaus pähkinöihisi.

d) Sekoita mustikat manteleiden kanssa. Täydellinen tähän vuodenaikaan. (Ja jos sinulla on muutama kalori ylimääräinen, kaada seoksen päälle hieman luomuvaahtoa. Nyt se on loistava välipala treenin jälkeen!)

Itse pakkaan pussin kuivattuja manteleita torstaina, kun lähden kahdeksi päiväksi kokoukseen Bethesdaan, Marylandiin. Täydellinen lentokentälle, lentokoneeseen ja jopa aamiaiseksi hotellissa. Pähkinät päihittävät rasvaa polttavat hiilihydraatit ja tekevät siitä loistavan välipalan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *