Kuinka tehdä värikkäitä ranskalaisia ​​perunoita

By | 8 kesäkuun, 2023

Kaikki rakastavat ranskalaisia ​​perunoita. Kuitenkin lapset nauttivat ranskalaisten perunoiden syömisestä koko päivän. Mutta pikaruokakaupoista löytyvät perunat eivät ole kovin terveellisiä, koska ne sisältävät runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja ja natriumia. Siksi on parempi valmistaa se kotipaistiksi. Mutta sitten sinulla voi olla toinen ongelma, kun lapsesi sanovat, että nämä perunat eivät ole yhtä maukkaita kuin paikallisen pikaruokaravintolan. Voit saada lapsesi syömään terveellisiä perunoita olemalla hieman luova.

Useimmilla ihmisillä on kaikki tarvittavat ainekset kotona, joten värikkäiden ranskanperunoiden valmistaminen ei ole niin vaikeaa. Tämä ruokalaji on myös loistava lasten juhliin, kun lapset haluavat vain koristella itsensä roskaruoalla.

Pese kuusi riisin bataattia ja kuivaa hyvin talouspaperilla. Kuori perunat ja leikkaa ne sitten 1/2 tuuman tikuiksi. Tämä leveys varmistaa, että paistin kypsyy nopeasti.

Purista tuoreita sitruunoita saadaksesi puoli kupillista tuoretta sitruunamehua. Lisää valitsemaasi elintarvikeväriä sitruunamehuun. Noin 2 ruokalusikallista väriainetta pitäisi riittää. Sekoita joukkoon sitruunamehu varmistaaksesi, että väriaine on täysin liuennut.

Kaada värillinen sitruunamehu isoon astiaan ja lisää viipaloidut perunat. Aseta viipaleet yhteen kerrokseen ja varmista, että ne peittyvät kaikki sitruunamehulla. Anna perunoiden seistä kolme tuntia. Laita palat sen jälkeen talouspaperin päälle kuivumaan. Kun valmistat perunoita, esilämmitä uuni 450 asteeseen F.

Leivot ranskalaisia ​​perunoita tarjotaksesi lapsillesi terveellistä herkkua. Valmistele nyt pannu tarttumattomalla suihkeella. Varmista, että värilliset perunaviipaleet ovat kuivia. Sekoita kuivatut perunaviipaleet oliiviöljyllä ja lisää suolaa maun mukaan.

Aseta yksi kerros foliota keittoastian päälle. Älä laita toista kerrosta, koska alaosa ei ole kypsä. Laita astia kuumaan uuniin noin 30 minuutiksi. 15 minuutin kuluttua muista kääntää hedelmät ja antaa myös toisen puolen kypsyä. Anna hedelmien jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

Tarjoa värikkäitä ranskalaisia ​​perunoita lapsillesi ja katso heidän ihmettelevän ja ilahduttavan. Valmistettuasi tämän ruuan voit olla varma, että lapsesi pyytävät aina näitä ranskalaisia ​​perunoita kotiin. Etkä luultavasti haittaa, jos lapsesi viihtyvät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *