Kuinka lopettaa hiustenlähtö luonnollisesti – hiustenkasvuhoito sipulimehulla

By | 27 toukokuun, 2023

Hiustenlähtö johtuu lukemattomista tekijöistä, joten kaikille sopivaa ratkaisua ei ole. Tästä huolimatta on olemassa useita kotihoitoja, jotka ovat erittäin tehokkaita vähentämään hiustenlähtöä samalla kun ne tarjoavat ympäristön, joka edistää hiusten kasvua. Tässä artikkelissa jaan yhden parhaista kotihoitokeinoista hiusten kasvun ja paksuuden parantamiseksi.

Tämän osan alussa on sanottava, että mikään hoito tai lääkitys ei auta, ellet ryhdy tarvittaviin toimenpiteisiin suojellaksesi hiuksiasi vaurioilta. Tämä tarkoittaa vain luonnollisten, kemikaalittomien tuotteiden käyttöä, hiustenkuivaajan ja kiharrin käytön välttämistä sekä vitamiinien ja kivennäisaineiden, kuten biotiinin, sinkin ja B-vitamiinien, riittävän saannin varmistamista.

Katsotaanpa siis luonnollisia kotihoitoja, joilla voit pysäyttää hiustenlähtöä ja nopeuttaa hiusten kasvua luonnollisesti.

#1 – Sipuli Mehu

Sadat Youtuberit vaativat tätä lääkettä. Jos haet ”” YouTubessasipulimehu hiuksilleOsoitteessa , löydät useita videoita, jotka näyttävät ennen ja jälkeen massakasvun tuloksia.

Mutta miksi sipulimehu on hyvä hiusten kasvulle?

On useita syitä, miksi sipulimehu tekee ihmeitä hiusten kasvulle. Ensinnäkin se sisältää runsaasti ravinnon rikkiä, joka on tärkeä ainesosa optimaalisen proteiinien ja entsyymien tuotannossa.

Tämä tarkoittaa, että sipulimehulla on tärkeä rooli uusien hiusten kehittymisessä, sillä keratiiniproteiini on valmistettu sipulimehusta saadusta rikistä.

Toiseksi sipulimehu on runsaasti antioksidantteja. Siksi päänahkaan lisättynä se auttaa suojaamaan hiuksia vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat hiustenlähtöä.

Näin käytät sipulimehu-hiusten palautusta:

tarvitset:

  • 1. Sekoitin tai raastin

  • 2. Juustokangas

  • 3. Luomu kookosöljy

  • 4. Muurauspurkit tai kannelliset astiat

Mehun valmistus:

Vaihe 1 – Käytä Blenderia – Hienonna 3 isoa sipulia ja lisää ne tehosekoittimeen. (Tämä on tehokkainta, jos sinulla on ravintoluotit.)

Lisää 3 ruokalusikallista luomukookosöljyä sipulipaljoihin tehosekoittimessa ja sekoita, kunnes saat paksun nesteen.

käytä raastetta (jos sinulla ei ole tehosekoitinta) Raasta 3 sipulia raastimen hienoimmalla osalla, soseuta kulhossa, lisää 3 rkl kookosöljyä ja sekoita hyvin lusikalla.

vaihe 2 – Kaada sipulimehu ja kookosöljyseos juustoliinaan kulhon päälle ja siivilöi poistaaksesi suuret palaset.

vaihe 3 – Nyt sinulla on puhdasta nestettä. Säilytä kannellisessa astiassa (Mason-purkki) enintään 2 viikkoa.

Vaihe 4 – Bonus – Lisää eteerisiä öljyjä, kuten piparminttu tai laventeli vähentääksesi sipulin hajua.

Kuinka käyttää lääkettä:

vaihe 1 – Pese ensin hiuksesi miedolla orgaanisella shampoolla poistaaksesi lian ja öljyn hiuksistasi.

vaihe 2 – Lisää juuri valmistettua sipulimehua päänahkaan pumpulipallolla tai pipetillä ja hiero sitä koko pään alueelle sormenpäilläsi.

vaihe 3 – Käytä suihkumyssyä ja anna mehun imeytyä hiuksiin vähintään 60 minuuttia.

Vaihe #4 – Pese hiuksesi huolellisesti ja nosta ne ylös.

se siitä!

Monet ihmiset ovat raportoineet jopa 2 tuuman kasvusta ensimmäisten 30 päivän aikana käyttämällä tätä lääkettä. Jos kuitenkin haluat nähdä samanlaisia ​​​​tuloksia, sinun tulee noudattaa hakemustasi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tämän lääkkeen käyttöä vähintään kolme kertaa viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *