Kuinka käyttää kasvisliemen reseptiä eri tavoilla

By | 12 kesäkuun, 2023

Monet ihmiset eivät tiedä, että voit syödä näitä värikkäitä vihanneksia, kuten riisiä, keitettyä kauraa, paistettuja jauhobanaania ja papuja, perunoita jne. .

Tämä on hämmästyttävä, herkullinen ja terveellinen vaihtoehto ihmisille, joilla on terveysongelmia, kuten diabetes, korkea verenpaine jne. jotka eivät saa syödä paistettua ruokaa ja välttää tomaattipataa ja keittoja, joissa on paljon mausteita. Nauti pääaterioistasi. Se on runsaasti vitamiineja ja ravintoaineita. Opetan sinua valmistamaan niitä ja käyttämään niitä hyödyksesi.

Elementit

Viisihenkiselle perheelle tarvitset seuraavat:

Kanaa tai kalaa tai naudanlihaa (mieluiten mukaan)

Kasviöljyä tai muuta valitsemaasi öljyä (2 ruokalusikallista)

· 5 kevätsipulia

· 8 tuoretta luumutomaattia (Jose tomaatit)

· 8 keskikokoista porkkanaa

Kaali (1 pieni sipuli)

Perunat – valinnainen (3 keskikokoista)

1 punainen paprika (valinnainen)

· 1 vihreä paprika

Vihreät herneet (tuoreet)

· Suolaa maun mukaan

Mausteet – valinnainen (2 kuutiota esim. Magi)

Ennen kuin aloitat

1. Pese ja leikkaa luumutomaatit, porkkanat, kaali ja paprika. Älä unohda harjata vartaloa ennen porkkanan leikkaamista ja laittaa se sivuun.

2. Kuori irlantilaiset perunat (tämä on valinnainen, koska voit valmistaa keiton ilman rasvaa), pese ja leikkaa pieniksi paloiksi. Sekoita paksuksi tahnaksi ja laita sivuun. Tätä käytetään kasvisliemen sakeuttajana.

Ruoanlaitto opas

– Pese ja leikkaa kana, kala tai liha, laita se kattilaan, lisää hienonnettu sipuli, kuutioiksi pilkotut kuutiot ja curryjauhe. Lisää myös litra vettä ja keitä 10 minuuttia.

– Kun olet valmis, lisää pieni määrä valitsemaasi öljyä. Peitä ja keitä 15 minuuttia.

– Lisää pilkotut tomaatit ja keitä 5 minuuttia.

– Lisää nyt perunasose, porkkana, hienonnettu paprika ja kaali. Sekoita, peitä ja anna kiehua korkealla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää suolaa maun mukaan ja keitto on valmis tarjottavaksi.

Voit lisätä tai vähentää kasvisliemen paksuutta lisäämällä tai vähentämällä lisätyn perunasoseen määrää. Tämä riippuu maustasi ja mieltymyksistäsi, mutta tärkeintä on, että jos et halua sitä, sinulla on toinen vaihtoehto.

Tiedän, että tulet nauttimaan siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *