Kotihoito kissan virtsan hajuun

By | 30 toukokuun, 2023

Jos kissasi näyttää kissani Jessieltä, kun sain hänet ensimmäisen kerran, kärsit todennäköisesti kissaongelmasta. Joten kissasi on päättänyt käyttää lattiaasi tai suosikkihuonekaluasi hiekkalaatikona, ja etsit kotihoitoa kissan virtsan hajuun.

Kissan virtsan hajussa on jotain ainutlaatuista. Se on erittäin voimakas, joten tiedät heti, jos kissasi on virtsannut, kun tulet huoneeseen. Valitettavasti haju voi viipyä viikkoja, jos sitä ei käsitellä oikein. Tämä on epähygieenistä ja erittäin noloa, kun ystävät tulevat luokseen.

Onneksi kissan virtsaan on olemassa joitain kotihoitoja, jotka poistavat pahan hajun lyhyellä aikavälillä. Ennen kuin kokeilet kotihoitoa, sinun on imeytettävä mahdollisimman paljon virtsaa, jotta se ei tunkeudu liian syvälle maton, betonin tai huonekalujen sisään.

Yksi yleisesti käytetty kotihoitokeino on laittaa sipulia sairastuneelle alueelle. Sipuli imee hajuja, joten sipulin haju ei jää. Voit myös levittää minttua suuvettä, mutta ole varovainen, ettet tahraa tai pilaa mattojasi tai huonekalujasi tällä menetelmällä. Toinen vaihtoehto, jota jotkut kissanomistajat käyttävät, on sekoittaa soodaa tai ruokasoodaa pieneen etikkaan hajun poistamiseksi ja peittämiseksi. Jälleen, varo likaa.

Kotihoitotuotteet poistavat tehokkaasti kissan virtsatahroja ja niiden hajua. Jokaisella on erilaisia ​​käsityksiä siitä, mikä toimii, joten sinun on testattava se itse. Siitä huolimatta,

Yllä olevat kotihoitokeinot voivat toimia väliaikaisesti, mutta ne eivät ratkaise ongelmaa. Miksi kissat virtsaavat talon sisälle hiekkalaatikon tai takapihan sijaan.

En ole päässyt eroon Jessen kissan virtsan hajusta, mutta olen löytänyt kissan virtsaliuoksen, joka on antanut minulle vastauksen pinttyneimpien tahrojen poistamiseen ja Jessen virtsaamisen estämiseen kotona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *