Kohdun fibroidit – perunat ja fibroidit

By | 26 toukokuun, 2023

Rakastan ruokaani – olen aina rakastanut – ja olen sanonut vuosia, että aion luopua lihasta ja kutsua itseäni kasvissyöjäksi. No, elämällä on tapa muuttaa tapaa ajatella ja reagoida, ja sillä on myös paljon tekemistä länsimaisen yhteiskunnan elämäntapamme ja elämäntapamme kanssa.

Valkoiset perunat olivat perusruokavaliossa – viime aikoihin asti! Rakastan paahdettuja perunoita, joten keitän niitä joka viikonloppu osana sunnuntai-illallista ja rakastan takkiperunoita lounaaksi! Kärsin fibroideista ja minulla ei ole säännöllistä suolen toimintaa, en koskaan uskonut perunoilla ja fibroideilla olevan mitään tekemistä sen kanssa. Lääkärit eivät pystyneet diagnosoimaan tätä – minun piti käydä ravitsemusterapeutillani, joka antoi minulle ruokavaliolomakkeen, jota seurasin (minun oli vaikea tottua siihen) ja tajusin, että valkoiset perunat, riisi, leipä ja pasta poistettiin ruokavaliostani. sai minut syömään sellaisia ​​ruokia. Upea muutos jokapäiväiseen elämääni!

En voi uskoa, että en ole väsynyt lounaan jälkeen, tunnen oloni epämukavaksi suolistossa, koska en ole turvonnut niin paljon. Syön nyt mielelläni bataattia valkoisten perunoiden sijasta, enkä saa sitä turvotusta tai kipua, joka minulla oli aina kun syön perunoita. Nyt voin syödä bataattia ja rakastan niitä. Syön niitä kuin takkiperunoita täytteellä, syön salaattien kanssa – mutta ennen söin valkoisia perunoita, nyt olen vaihtanut valkoiset perunat bataatteihin ja ei ole epäilystäkään, että ne ovat vaikuttaneet enemmän terveellisiin ruokailutottumuksiini.

Ravitsemuksellisesti bataatit ovat erinomainen A-vitamiinin lähde (beetakaroteenimuoto), erinomainen C-vitamiinin ja mangaanin lähde, hyvä kuparin, ravintokuidun, B6-vitamiinin, kaliumin ja raudan lähde.

Jos et ole nauttinut näin upeista vihanneksista, bataatit ovat loistava lisä terveelliseen ruokavalioosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *