Kershaw Ken Onion Avalanche Pocket Knife Review

By | 29 toukokuun, 2023

Jos olet lukenut arvosteluni, olet ehkä huomannut, että olen vähän veitsifriikki. minä Ja tämä veitsi on ollut yksi parhaista Kershawin tehtaalta tulleiden veitsien käyttäjistä vuosiin.

Toinen havaijilaisen mittatilaustyöntekijän Ken Onionin malli, Avalanche, julkaistiin suunnilleen samaan aikaan kuin Boa. Tämän veitsen yleinen kuvio on samanlainen kuin alempien Blackout- ja Whirlwind-veitsien, joissa on halvempia materiaaleja ja terästä.

tilastot:

Teräteräs – CPM-440V Black Ti -pinnoite

Kahva – G-10

Terä – 3-1/8″

suljettu – 4-1/2″

Paino – 4,5 unssia.

CPM-440V (nykyinen CPM-S60V) oli tuolloin kuuma teräs, mutta nyt sen ohittaa Crucible Steelin ruokailuvälineteräkseksi kehittämä CPM-S30V. Tämä on ensimmäinen teräsmateriaali erityisesti ruokailuvälineisiin. CPM440V on edelleen hieno teräs ja sen kulutuskestävyys on erittäin korkea, mutta teroitus kestää ikuisuuden ja manuaalisen teroittimen käyttö voi jättää sormesi kouristukseen, jos odotat liian kauan istuntojen välillä.

Avalanchessa on karkeakuvioitu G-10-kahva, jossa on uskomaton pito, mutta leikattuina se pitää housuistasi hyvin. Kannat sitä joka päivä kuukauden tai kahden ajan pilaa taskusi. Tiedän tämän kokemuksesta, kyllä! Ratkaisin tämän hiomalla G-10-kahvan osan taskupidikkeen alapuolelta.

Tässä veitsessä, kuten useimmissa Kershawssa ja Ken Onionissa nykyään, on Speed ​​​​Safe Assist Opener -mekanismi, joka laukaisee terän automaattisesti, kun sitä työnnetään auki noin 1/8 tuumaa. Useimmissa uusissa autonäyttelyissä on ulkoneva ”laukaisin”. Se on veitsen takapuolelta ja on osa terää. Tämä helpottaa speed-safe-tekniikan käyttöä. Koska tämä veitsi on kuitenkin vanha, siinä ei ole sitä ja peukalontappia on käytettävä. Tämä on erittäin valitettavaa. Ihanan yksinkertainen muotoilu, jonka avulla voit hyötyä suuresti Triggeristä. Uudemmat veitset, kuten Kershaw Bump, ovat erittäin kalliita (180 dollaria+) ja vaativat uusina korkeamman hinnan… kun taas vanhemmat veitset, kuten tämä Avalanche, voidaan ostaa jopa 60 dollarilla.

Veitsien laatu on erinomainen. Titaanivuorauksen reunassa on joitain epätäydellisyyksiä, kuten työstöjälkiä, mutta vuorauksen lukko kytkeytyy terän tappiin positiivisesti eikä terä huoju.

Kaiken kaikkiaan tämä veitsi on mielestäni loistava vastine rahalle ja pienellä kiillotuksella se voisi olla loistava työkalu jokapäiväiseen kantamiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *