Kershaw Boa 1580 taitettava veitsi arvostelu

By | 10 kesäkuun, 2023

Kershaw Ken Onion Boa 1580 on yksi parhaista veistä, jonka Ken Onion on suunnitellut Kershawille. Siinä on tyylikäs muotoilu, upeat avausapuvälineet, erinomaiset materiaalit, se on valmistettu Yhdysvalloissa ja sillä on Kershawin rajoitettu elinikäinen takuu. Epäilemättä Boa on loistava veitsi käytännön käyttöön.

Veitsen terässä on kaareva terä, joka on valmistettu ruostumattomasta S30V teräksestä. S30V ruostumaton teräs on korkealaatuinen teräs, joka säilyttää terävyyden suhteellisen pitkään ja jolla on erinomainen korroosionkestävyys. Tämän tyyppisen teräksen ja terän geometrian suurin ongelma on, että sitä on hieman vaikea teroittaa, joten terän kunnossapitoon tarvitaan laadukas veitsen teroitin.

Kahva on valmistettu anodisoidusta alumiinista, kevyt ja suunniteltu tarjoamaan erittäin mukava ote kädessäsi.

Kershaw Ken Onion Boan kohokohta on SpeedSafe-apukytkinlaitteisto. Siinä on vääntötanko, joka auttaa avaamaan terän manuaalisesti painamalla peukalotappia tai vetämällä terän korvakkeesta. Terä avautuu nopeasti ja sujuvasti ja lukittuu paikoilleen napsautuksella. He kutsuvat sitä speedsafeiksi, koska se on mekanismi, joka estää terää avautumasta vahingossa, kun se on kiinni. Vaihtamalla peukalon nastat, voit käyttää Boaa riippumatta siitä, oletko vasen- tai oikeakätinen.

Lisäksi Boassa on lukitusvuori, joka lukitsee terän paikoilleen veitsen käytön jälkeen turvallisuuden lisäämiseksi. Siinä on myös käytännöllinen taskuklipsi, jolla se kiinnitetään housuihin.

Kaiken kaikkiaan Boa 1580 on Kershawin ja Ken Onionin loistava taskuveitsi ja edullinen hinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *