Käyttöehdot

Tervetuloa verkkosivustolle! Näitä käyttöehtoja sovelletaan verkkosivustomme käyttöön. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nämä ehdot kokonaisuudessaan. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme sinua olemaan jatkamatta sivustomme käyttöä.

  1. Sisällön omistusoikeus

1.1. Sipulit ja perunat Verkkosivustomme tarjoaa tietoa sipuleista ja perunoista. Kaikki verkkosivustolla julkaistu sisältö, kuten tekstit, kuvat, videot, grafiikat ja logot, on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Tällä sisällöllä on omistaja, joka voi olla joko me tai kolmas osapuoli, jolta olemme saaneet luvan käyttää sitä.

1.2. Käyttörajoitukset Sinulla on oikeus käyttää verkkosivustomme tarjoamaa sisältöä ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Et saa kopioida, muokata, levittää, julkaista, ladata, siirtää tai muuten hyödyntää sisältöä ilman nimenomaista kirjallista lupaa meiltä tai kyseisen sisällön omistajalta.

  1. Vastuunrajoitus

2.1. Tiedot ja neuvot Verkkosivustomme tarjoaa tietoa sipuleista ja perunoista yleiseksi tiedoksi. Tämä tieto perustuu parhaaseen tietoomme ja taitoomme, mutta emme voi taata sen täydellisyyttä, tarkkuutta tai ajantasaisuutta. Emme ota vastuuta mahdollisista virheistä tai puutteista sivustolla tarjotussa tiedossa. Kaikki päätökset, joita teet perustuen tähän tietoon, teet omalla vastuullasi.

2.2. Kolmansien osapuolten verkkosivustot Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka tarjoavat lisätietoa tai muita resursseja sipuleista ja perunoista. Emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä, käytännöistä tai toiminnasta. Suosittelemme tutustumaan näiden verkkosivustojen omiin käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöihin.

  1. Muut ehdot

3.1. Muutokset käyttöehtoihin Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen verkkosivustolla. Suosittelemme tarkistamaan käyttöehdot säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

3.2. Sivuston käytön rajoitukset Et saa käyttää verkkosivustoamme millään tavalla, joka voi aiheuttaa haittaa, vahinkoa tai häiriötä sivuston toiminnalle tai muille käyttäjille. Et saa myöskään pyrkiä saamaan luvattomasti pääsyä verkkosivuston tietojärjestelmiin tai muihin niihin liittyviin tietoihin tai häiritä tai estää muiden käyttäjien pääsyä sivustolle.

3.3. Immateriaalioikeudet Kaikki verkkosivustomme sisältö ja aineisto, mukaan lukien tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet, pysyvät meidän tai sisällön alkuperäisten omistajien omaisuutena. Et saa käyttää, kopioida, muokata tai jakaa verkkosivuston sisältöä ilman nimenomaista kirjallista lupaa meiltä tai kyseisen sisällön omistajalta.

3.4. Vastuunrajoitus Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai seuraamuksellisista vahingoista, jotka aiheutuvat verkkosivustomme käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu, tappioita liiketoiminnan keskeytyksistä, tietojen menetyksistä tai taloudellisista menetyksistä.

3.5. Sovellettava laki Näitä käyttöehtoja hallitsee ja tulkitaan Suomen lakien mukaan. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvottelut eivät johda ratkaisuun, riitatilanteet käsitellään Suomen tuomioistuimissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä sivustollamme tarjottuja yhteystietoja.