Epätavalliset ainekset ruoanlaitossa

By | 19 kesäkuun, 2023

Ruoanlaiton maailmassa on monia kummallisuuksia. Ihmiset tekevät todella outoja asioita ja se näyttää saavan paljon kohua. Kasvipohjaiset reseptit ovat tasoittaneet tietä resepteille, joissa on joitain eksoottisia ainesosia.

Kulta

Kuka tietää, mistä tämä idea tuli, mutta se on iso juttu. On kyseenalaista, että nämä herkut maksavat enemmän, mutta ihmiset houkuttelevat luksusta tämän takia.

Gold Slick Vodka on erittäin suosittu. Tämän vodkan pohjassa on kultahiutaleita. Toinen kultahiutaleita sisältävä juoma tunnetaan kultavedenä. Tämä tuote tulee Euroopasta. Näyttää hyvältä pullossa, se on varma.

Kultaa käytetään usein myös kakkujen ja muiden makeisten koristeluun. Pullot antavat tuotteelle erityisen viimeistelyn.

Majava Castoreum

Mikä majava castoreum muuten on? Se ei todellakaan ole heikkohermoisille. Tämä on yksi niistä asioista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin hot dogit, on parempi elää salassa. Beaver castoreumia käytetään parantamaan vadelmien makua. Sitä löytyy purukumista, makeisista ja muista elintarvikkeista. Joten mikä tämä majavan castoreum on? Tunnetaan myös majavan peräaukon mehuna. Hän ei vitsaile.

Nutella

Tämä tuote on äskettäin tullut suosittu, mutta pitkään aikaan se ei ollut todella tunnettu. Sen koostumus on sama kuin maapähkinävoi, mutta se on valmistettu hasselpähkinöistä. Nutella on erittäin makea ja valmistettu kaakaosta, joten se maistuu suklaalevitteeltä. Niille, jotka rakastavat suklaata, Nutella on mitä he kaipaavat. Tuote on erittäin täyteläinen, sitä voidaan käyttää melkein mihin tahansa ja se sopii erinomaisesti leivontaan. Vaikka se sisältää paljon kaloreita ja rasvaa, sitä tulee käyttää varoen.

Palsternakka

Palsternakka on vihannes, joka ei saa paljon huomiota ja jota ei usein esiinny ruokalistoilla. Sitä käytetään kasviperäisissä valmisteissa. Palsternakka on erittäin ravitseva ja vähäkalorinen. Se sisältää runsaasti kuitua ja C-vitamiinia. Palsternakka on hienoa paahdettua. Toinen hyvä käyttö niille on perunamuusissa. Käyttämällä puolet perunoiden määrästä ja korvaamalla toisella puoliskolla palsternakkaa, on loistava tapa keventää yrttireseptiä tai perunamuusia ilman, että sen maku katoaa. Ne jauhavat hyvin.

Herttuakunta

Tämä aasialainen ainesosa tunnetaan myös fermentoiduina mustina papuina. Vaikka se ei itse asiassa ole mustia papuja, ne ovat soijapavut, jotka ovat muuttuneet mustiksi käymisprosessista. Duccia käytetään yleensä keittojen ja pastojen valmistukseen. Duchi tekee myös hyvän marinadin paistilihalle. Joskus näitä soijapapuja lisätään elintarvikkeisiin, mutta tämä ei ole kovin yleistä.

siitepöly

Mehiläisten siitepöly sisältää sekä hunajaa että mehiläisten siitepölyä. Sitä käytetään leivän valmistukseen ja sitä käytetään yrttiresepteissä.

Prahok

Tämä on kambodžalainen ainesosa, joka tuoksuu Camembert-juustolta. Ihmiset pitävät huolta harmaista kaloista. Se on sama ainesosa kuin anjovis. Paljon tästä aineesta ei pidä käyttää; Pienellä pääsee pitkälle. Se on perinteinen erikoisruoka, jota käytetään yrttiresepteissä. Osoittaa, että hajuisia aineita ei saa poistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *