Anti-aging salaisuudet – bataatti on nuoruuden lähde

By | 29 toukokuun, 2023

Japanin eteläisellä saarella on japanilainen ryhmä, joka tunnetaan nimellä Okinawas. Ihmisiä, jotka tunnetaan nuoruudestaan ​​ja jotka eivät näytä ikäistään. Joten mikä on tämän nuoruuden lähteen salaisuus? Uskotaan, että salaisuus on tämä ruokavalio. He syövät tärkkelyspitoisia juureksia osana pääruokavalioaan, ja yksi näistä päävihanneksista on bataatti.

Bataatit ja muut tärkkelyspitoiset juurekset ovat ikääntymistä estäviä supertähtiä. Ravitsemusasiantuntijat ovat vuosien ajan neuvoneet meitä täyttämään lautaset erivärisillä vihanneksilla – ja vihreällä lajikkeella. Tavallinen peruna ei anna samaa potkua. Bataatit tarjoavat sokeria, mutta toisin kuin bataatit, ne tarjoavat hitaasti vapautuvan ja pitkäkestoisen hiilihydraattilähteen, joka on välttämätöntä energiallemme ja elämällemme.

Tuoreen kiinalaisen tutkimuksen mukaan violetit perunat sisältävät luonnossa esiintyviä antosyaaneja (erittäin voimakas antioksidantti, jolla on hermostoa suojaavia vaikutuksia). Perunassa on myös runsaasti A-vitamiinia beetakaroteenin muodossa. Tämä aine on välttämätön karkean ja ihon suojaamiseksi. Se myös suojaa ihoa auringon vaurioilta ja auttaa tasapainottamaan pH-tasoa ja edistämään sileitä ihon sävyjä. Perunan sisältämien antioksidanttien määrä on erittäin korkea, joten se on erittäin hyvä syövän ehkäisyyn. Joten jos joku läheisistäsi tupakoi, syötä heille bataattia!

Toinen syy, miksi bataatit kannattaa sisällyttää ruokavalioosi, on niiden korkea hyaluronihappopitoisuus. Iän myötä näiden happojen määrä vähenee. Kehomme on riippuvainen siitä pitääkseen ihomme voideltuna ja kehomme nivelet voideltuina. Lisäksi naudan kollageeni auttaa ylläpitämään kollageenitasoja ihossamme ilman injektioiden tarvetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *