Ango-intialaisen Jhal Frazeen valmistus (liha- ja perunamauste)

By | 1 kesäkuun, 2023

Resurssit:

1) 2 kiloa tai 1 kilogramma naudanlihaa leikattuna 1 tuuman kuutioiksi.

2) 2 isoa sipulia, leikattu.

3) 5-7 kuivaa punaista intialaista chiliä.

4) Riittävästi ruokaöljyä tämän lihamäärän hitaan paistamiseen ilman kuivumista.

5) Noin 4 isoa perunaa, kuorittu ja leikattu 1 tuuman tai pienemmiksi kuutioiksi.

6) Suolaa ja yksi teelusikallinen karkeaksi jauhettua pippuria.

7) Tuore inkivääri Puolitoista tuuman pala inkivääriä.

(Painekattilassa kypsennetään liha nopeasti (12 minuuttia), kun taas kattilassa naudanliha on kypsää noin 40 minuuttia.)

Menetelmä:

1) Kuumenna öljy keskikokoisessa pannussa.

2) Erottele 1 sipulin säikeet ja paista, kunnes ne muuttuvat vaaleanruskeiksi.

3) Lisää liha ja lisää suolaa (vähän teelusikallinen). Leikkaa punaiset chilit puoliksi tai kolmasosiksi ja lisää lihaan. Lisää hienonnettu inkivääri ja ripottele pippuria.

Muita anglo-intialaisten säännöllisesti syömiä herkkuja ovat kofta curry, lehmäve, maalaiskapitan, naudanlihacurry, kathi kebab ja sämpylät. Myös kiinalaistyylinen chow chow, kachu curry jne

Intian perustuslaissa anglo-intiaanit määritellään intialaisen ja eurooppalaisen syntyperän hybridiksi. Eurooppalaisen syntyperän on oltava mieslinjaa. Kaikilla anglo-intialaisilla on eurooppalaisia ​​sukunimiä tai sukunimiä esim. Peters, Rosario, Botelho, D’Silva, Cooper jne… mutta kaikki intialaiset, joilla on eurooppalainen sukunimi, eivät ole anglo-intialaisia. Goalaisten, mangalorelaisten jne. sukunimet, jotka ovat erilaisia ​​​​yhteisöjä, mutta samanlaisia ​​​​kuin anglo-intiaanit.

4) Paista lihaa sekoitellen, kunnes se on ruskeaa, mutta ei liian tummaa.

5) Lisää vettä sen verran, että liha peittyy ja anna kypsyä kattilassa 30-40 minuuttia. Painekattilassa kypsennetty aika on 12-15 minuuttia.

6) Kuumenna erillisessä pannussa reilu määrä öljyä ja paista viipaloituja perunoita vaaleanruskeiksi noin 10 minuuttia. Ripottele näiden perunoiden päälle hieman suolaa.

7) Kun liha on pehmeää, valuta ylimääräinen vesi pois, kunnes vettä ja öljyä on vähän, lisää sitten toinen hienonnettu sipuli ja paistettu peruna. Sekoita hetki ja sammuta sitten liesi.

8) Tarjoile keitetyn basmatiriisin tai muun valkoisen/ruskean riisin päällä. Hyvää ruokahalua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *