6 käytettävää hammassärkyhoitoa

By | 8 kesäkuun, 2023

useimmat ihmiset eivät ajattele hammassärky Ennen kuin minulla on se, teen mitä tahansa saadakseni sen. hammassärky kipu. Useimmat hammassärkyjä ovat teräviä, sykkiviä, ampuvia tai pysyviä. Harvoin, jos hammasta ei käsitellä kunnolla, se saattaa joutua lopulta poistamaan. Näin sanottuna, kuinka voin hoitaa hammassärkyä kotona? luonnollisia kotihoitoja?

Alla on 6 kotihoitoa hammassärkyyn voit kokeilla:

Kuinka hoitaa hammassärkyä valkosipulilla

Tehokkain kotihoito hammassärkyyn on valkosipuli. Aseta valkosipuli pienellä vuorisuolalla sairaan hampaan päälle. Kipu lievittyy ja joissain tapauksissa paranee. Neilikka tulee myös pureskella päivittäin aamulla. Se tekee parantuneesta hampaasta vahvan ja terveen.

Hammassärkyn hoito asafoetidalla

Asafoetidan käytön on havaittu auttavan hammassärkyn hoidossa. On tarpeen laittaa survin sitruunamehuun ja lämmittää sitä hieman. Liota pumpulipuikko tähän voiteen ja aseta se hammasonteloon. Lievittää kipua välittömästi.

Kuinka hoitaa hammassärkyä kalkilla

Lime sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa ylläpitämään hampaiden ja muiden luuston terveyttä kehossa. Ehkäisee reikiintymistä, löystyneitä hampaita, reikiä, hammassärkyä ja ienverenvuotoa.

Helpota hammassärkyä sipulilla

Tuore tutkimus vahvisti sipulien bakteereja tappavat ominaisuudet. Pureskelemalla perusteellisesti ja syömällä yhden raa’an sipulin päivittäin suojaat monilta hammassairauksilta. Raakan sipulin pureskelu kolmen minuutin ajan riittää tappamaan kaikki suussa olevat bakteerit. Hammassärkyä lievitetään usein asettamalla pieniä sipulipaloja vaurioituneiden hampaiden ja ikenien päälle.

Lääke hammassärkyyn pippurilla

Ripaus pippurijauhetta sekoitettuna neljännekseen teelusikalliseen suolaa tekee erinomaisen hammastahnan. Päivittäinen käyttö ehkäisee hampaiden reikiintymistä, pahanhajuista hengitystä, verenvuotoa ikenissä, arkoja ikeniä ja hammassärkyä. Hoitaa lisääntynyttä hampaiden herkkyyttä. Hyppyinen paprikajauhetta, joka on sekoitettu neilikkaöljyyn, voidaan levittää onteloihin vähentämään hammassärkyä.

Käytä vehnäruohoa hammassärkyn hoitoon Vehnäruohomehu toimii erinomaisena suuvedenä reikiintymistä vastaan ​​ja parantaa hammassärkyä. Vehnäruohon pureskelulla on hyödyllisiä tuloksia. Se poistaa myrkkyjä ikenistä ja tarkistaa bakteerien kasvun.

haluan nämä 6 kotihoitoa hammassärkyyn Kenelle tahansa sinulle tai jollekulle, jonka tiedät, joka kärsii, hammassärky Jonkin verran kivunlievitystä. Muista myös, että tämä on vain artikkeli ja sinun tulee aina neuvotella lääkärisi kanssa ennen minkään hoidon aloittamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *